Відома блогерка та співачка показала як починає свій ранок поруч з коханим

Відео вона поділилась у сторіс Іnstagram

Анна Трінчер, фото з instagram
Анна Трінчер, фото з instagram

Варто зазначити, що українській аудиторії Анна Трінчер відома за серіалом "Школа", вона регулярно спілкується з армією шанувальників у соціальній мережі та дуже активно розвиває свій аккаунт в Instagram, де за нею стежить близько 2 млн осіб.

Здається, що Анна не уявляє свого життя без соціальних мереж. Її все життя відбувається на очах у підписників. Цього разу вона показала шанувальникам як починається її ранок. І це не кава.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

На відео відсутній звук, проте Трінчер його красномовно підписала:

"Ранок починається зі сварок"

На фото її коханий з0а кермом автівки намагається втримати себе в руках, а Анна вишколилась на нього. Як пояснила співачка у наступному відео вже зі звуком, вона ніяк не може пояснити коханому, що дівчатам дуже важлива знати як вони виглядають. Пізніше закохані помирилися.

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Нагадаємо, Анна Трінчер змучила нареченого Волошина жіночими штучками: "Яка незадоволена булочка".

До слова, коханого Анни Трінчер Волошина звинуватили в "любові" до дітей, поки він чухає плавки: "Третій день один".

Раніше ми писали, що наречений Анни Трінчер забрав невинне життя через неуважність на дорозі: "Нікому не побажаю це побачити"