Популярна українська співачка і блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі в серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників і дуже активно розвиває свій аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона осіб.

Анна Трінчер показала, яка неприємна ситуація сталася з нею і її нареченим Олександром Волошиним на трасі. Пара їхала на машині, не віщуючи біди, і тут на дорозі їм зустріла ворона, яка не встигла вчасно злетіти. Бідна птиця застрягла в решітках на бампері машини, але не вижила.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Мертву ворону викинув невідомий хлопець, який підійшов до них сфотографувати. Трінчер була в шоці, у неї навіть прорвався істеричний смішок і вона поскаржилася на те, що тепер скрізь багато пір'я, а Волошин голосно залаявся.

Відео блогерка розмістила в своєму Telegram-каналі, так як Instagram міг заблокувати подібний контент.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ворону дуже шкода. Нікому не побажаю це побачити... а ще кажуть, що це поганий знак", - додала шокована співачка.

Нагадаємо, що Анна Трінчер натякнула на абьюз у відносинах з нареченим Волошиним і показала величезний синець: "Ніколи не розповідала..."

Як повідомляв Знай.uа, Анна Трінчер в образі поганої дівчинки заговорила про нове життя після збільшення грудей: "Просто вау"

Також портал Знай.uа писав, що Анна Трінчер поскаржилася на болючі наслідки війни, з якими знайомий майже кожен українець: "Всюди бачу небезпеку"