Анна Трінчер - популярна українська виконавиця і блогерка, яку більшість знає завдяки ролі в телесеріалі "Школа".

У неї є хлопець Олександр Волошин і він вже кілька разів попадався за досить дивним, точніше інтимним і не публічним заняттям. Якось вони відпочивали закордоном і, повернувшись в номер, Анна Трінчер "спалила" його за мастурбацією. Зараз Волошина, з рукою на інтимному місці, звинуватили в педофільстві за те, що той почав говорити з чужою дитиною.

Трінчер і Волошин, фото з Instagram
Трінчер і Волошин, фото з Instagram

Мама хлопчика почала сварку з блогером щодо його розмови з її сином. Олександр Волошин в цікавому положенні з рукою на плавках, висловив мамі дитини своє бачення цієї ситуації.

"Дівчина, Для того, щоб з дитиною не розмовляли, за ним потрібно доглядати для початку. Дитина третій день плаває в басейні один", - заявляє він.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Хлопчик усіма методами закривав своїй мамі рот, щоб та перестала сваритися з Сашком. Зрештою конфлікт закінчився нічим. Щодо "почісування плавок" Олександр наголошує не дивитися на його руку в цей момент.

@voloshyn_97

Не дивіться на мої руки

♬ оригинальный звук - Волошин Александр

Аня Трінчер, улюблена блогера, не раз виставляла історії в Instagram, де Волошин тримає свою руку в трусах. Фанати співачки відзначили, що така поведінка для чоловіків допустима. "Мені здається вони все так роблять ще з дитинства", "Мій постійно так робить, каже щось перекидає", "То у всіх хлопців така звичка є", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Анна Трінчер в образі поганої дівчинки заговорила про нове життя після збільшення грудей: "Просто вау"

Як повідомляв "Знай.ua", Анна Трінчер натякнула на абьюз у відносинах з нареченим Волошиним і показала величезний синець: "Ніколи не розповідала..."

Знай.ua писав, Анна Трінчер поскаржилася на болючі наслідки війни, з якими знайомий майже кожен українець: "Всюди бачу небезпеку"