Популярна українська співачка і блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі в серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників і дуже активно розвиває свій аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона осіб.

Анна Трінчер показала, як доглядає за своїм нареченим, скандальним блогером Олександром Волошиним. Судячи з усього, хлопець трохи огорів на сонці, тому співачка, як турботлива наречена, почала реанімувати його шкіру.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Волошин був дуже незадоволений тим, що Трінчер маже його всякими жіночими кремами і навіть пожартував, що це коштуватиме їй 300 гривень.

У підсумку блогер поступився артистці, хоч і сильно бурчав і говорив, що йому неприємно. Трінчер швиденько нанесла якусь сироватку на його обгоріле обличчя і не забула поскаржитися, мовляв вона йому допомагає, а той ще носом крутить.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам платитимуть додаткові 2400 грн щомісяця: як скористатися новою програмою ТЦК посилюють правила перевірок військовозобов'язаних Можете навіть не пробувати: які послуги недоступні чоловікам без військового документа Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу
Показати ще

"Ну зай, я за тобою доглядаю. Хочу, щоб у тебе обличчя не боліло, не було опіків", - буркотливо сказала Трінчер своєму нареченому.

Нагадаємо, що Анна Трінчер в образі поганої дівчинки заговорила про нове життя після збільшення грудей: "Просто вау"

Як повідомляв Знай.uа, Анна Трінчер натякнула на абьюз у відносинах з нареченим Волошиним і показала величезний синець: "Ніколи не розповідала..."

Також портал Знай.uа писав, що Анна Трінчер поскаржилася на болючі наслідки війни, з якими знайомий майже кожен українець: "Всюди бачу небезпеку"