Назар Грабар - відомий танцюрист, в першу чергу, по зв'язку зі Світланою Лободою, у якої він знаходиться в команді.

Жінка зовсім недавно повернулася в Україну, звідки повернулася до себе додому, туди, де вона народилася - в знищений рашистами Ірпінь. Назар Грабар теж, як виявилося, жив недалеко звідти.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

У нього будинок в Бучі і туди пробралися російські окупанти. Згодом, коли вдалося потрапити до рідних стін, танцюрист бачив трупи невинних мирних жителів і знищену техніку навколо. Зараз Назар Грабар став добровольцем і в TikTok влаштував колаборацію з однією дівчиною, яка, судячи з коментарів, йому дуже підходить.

- Цікаво, а є російське слово, яке ми не можемо вимовити?

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

- Та ні, ми ж не довб**би.

Назар Грабар. Фото: TikTok
Назар Грабар. Фото: TikTok

Користувачі написали, що хтось із них багатьох російських слів не знають, інші відзначають, що можуть вимовити все, якщо вчили мову. Хтось і зовсім заявив, що ми російську знаємо краще, ніж жителі країни-агресора.

"Сумно, що російська мова взагалі існує. Ще сумніше, що ми так добре її знаємо", - пише один з коментаторів.

@nazargrabar

#duet with @lera_levinaa

♬ оригінальний звук - dashikatattooer

Нагадаємо, окупанти жили в квартирі танцюриста Світлани Лободи в Бучі: "Навколо лежать тіла молодих"

Як повідомляв "Знай.ua", після довгого мовчання Світлана Лобода приїхала в Ірпінь і на власні очі побачила "русский мир"

Знай.ua писав, Слава Дьомін розповів, за що Ірина Білик затаїла на нього образу - причетний колишній: "Сильно зачепило"