Відома українська модель журналу Playboy і колишня солістка гурту NikitA Даша Астаф'єва назвала справжніх героїнь сучасності.

Про це йдеться у її новому дописі на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм. Даша Астаф'єва зізнається, що пишається великими жінками України. Вона відзначила кожну, хто знаходиться на своєму місці, яким би воно було, і якісно виконує покладені на неї завдання.

Даша Астаф'єва відзначає, що кожна з українок належить до найсміливіших героїнь сучасності. Адже пройти ті нелегкі випробування, які проходить зараз наш народ, так гідно зможе не кожен.

Даша Астаф'єва, фото: instagram.com/da_astafieva
Даша Астаф'єва, фото: instagram.com/da_astafieva

"Ви неймовірні. Ті, хто зараз захищає нашу землю на передовій, і ті, хто допомагає біженцям із гарячих точок. Ті, хто відновлює свій бізнес, щоб годувати сім’ю та підтримувати економіку, і ті, хто годує покинутих тварин. Ті, хто самотужки вивозить дітей у безпечні місця, і ті, хто воює на інформаційному фронті. Ті, хто обирають життя і відчайдушно борються за нього. Дівчата, ви прекрасні.", - пише співачка. Даша Астаф'єва

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як бачимо, абсолютно кожна українка заслуговує на повагу і визнання, адже нами пишається увесь світ. То ж Даша Астаф'єва наостанок наполегливо просить жінок підтримувати одна одну і стати надійною опорою.

Даша Астаф'єва, фото: instagram.com/da_astafieva
Даша Астаф'єва, фото: instagram.com/da_astafieva

Нагадаємо, Даша Астаф'єва вперше одягла лінзи і обурилася вадами: "Яке негарне"

Також ми писали, Даша Астаф'єва у компанії воїнів ЗСУ побачила жахи Гостомеля: "Неможливо розвидіти"

Нагадаємо, Даша Астаф'єва в шоу "Зірковий шлях" спробує довести, що вміє не тільки добре чистити картоплю: "Даня, не переживай, я впораюся"