Відомий український телеведучий Даніель Салем разом з іншими захисниками потрапив під ворожий вогонь. Кадри передової з'явилися в соціальній мережі instagram.

Даніель Салем ще в перші дні повномасштабного російського вторгнення прийняв для себе важливе рішення - йти і захищати Україну. Телеведучий вже четвертий місяць обороняє країну від загарбників і паралельно встигає робити чимало добрих справ, допомагаючи українцям.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Так, цього разу в мережі з'явилося відео, на якому Даніель Салем та інші бійці, судячи з усього потрапили під ворожий вогонь. На опублікованих кадрах видно, що у бійців осколкові поранення в різних частинах тіла, але це їх не особливо засмучує і вони зі сміхом показують куди кого поранили. У кадр потрапляє і Даніель Салем, але не зрозуміло, чи були він поранений.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Даня, все життя мріяв бути зіркою. І тільки нею став - і оглух! Не буде пощади жодному москалю", - підписано відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Також наш портал писав, українці не можуть забути, як Світлана Лобода мовчала про війну, навіть благодійність не допомагає: "Безглузді спроби не виправдають".

Крім того, наш портал повідомляв, Євген Клопотенко розкрив головну слабкість, з якою не в силах боротися: "Обожнюю дивитися, як люди..."