Дружина відомого українського телеведучого Анатолія Анатоліча, Юла розповіла про проблеми з дітьми у Франції. Про те, як вони переживають розставання з главою сімейства, вона розповіла в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

У перші тижні повномасштабного російського вторгнення Анатолій Анатоліч вивіз сім'ю до Франції, де також пробув деякий час. Зараз телеведучий повернувся в Україну, щоб бути максимально корисним для країни в цей складний період. Діти і дружина залишилися закордоном.

Анатолій Анатоліч з дружиною. Фото: скрін youtube
Анатолій Анатоліч з дружиною. Фото: скрін youtube

Так, дружина ведучого Юла розповіла, що дочки важко переживають розставання з батьком. Молодша дочка Лола плакала в школі через те, що давно не бачила тата. Дівчинка зізналася, що в школу всіх дітей привозять і забирають тата, а її знаходиться в тисячах кілометрів, тому засмутилася, що не може його побачити.

Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube
Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Сьогодні Лола зізналася, що плакала в школі. Сумувала дуже по батькові", - розповіла дружина Анатолія Анатоліча.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анатолій Анатоліч влаштував "брутальні" покатушки з другом і розсмішив українців: "Очікування і реальність".

Також наш портал писав, українці не можуть забути, як Світлана Лобода мовчала про війну, навіть благодійність не допомагає: "Безглузді спроби не виправдають".

Крім того, наш портал інформував, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".