Дочка Ніни Матвієнко Антоніна часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 100 тисяч чоловік.

Жінка була змушена виїхати з України в рамках повномасштабної війни проти рашистів. І зараз вона поділилася коментарем своєї фанатки в Instagram Stories.

Антоніна Матвієнко, фото: Instagram
Антоніна Матвієнко, фото: Instagram

"Господи Ісусе, точно Тоня Матвієнко. Було незручно питати і докучати з "ой, а ти Тоня Матвієнко". Тепер бачу, шо Тоня. Дуже класно знати і бачити, що зірки такі ж люди, як і ти. Дякую за творчість і підтримку всієї України в такий час", - захопливо написала дівчина.

Тоня Матвієнко зараз знаходиться в Тонтоні, Англія разом з дочкою, але паралельно допомагає Україні, проводить концерти. Дочка Ніна нещодавно почала навчання в британській школі. Вона вперше переступила поріг школи, але тимчасово.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories
Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories

"Вірю, що 1 вересня Ніна, як і всі діти з різних куточків нашої країни, будуть переступати поріг школи на території вільної, незалежної і Непереможної України! Слава Україні! Слава ЗСУ! Все Буде Добре", - з надією пише Тоня Матвієнко.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко святкує з Арсеном Мірзояном 5 років, поки за ними дивиться "зниклий" Олег Винник: "Мої дорогі"

Як повідомляв "Знай.ua", Антоніна Матвієнко показала, що дочка Арсена Мірзояна відіслала Героям України: "Молимося за вас"

Знай.ua писав, чоловік Антоніни Матвієнко Арсен Мірзоян розповів про розлуку з дружиною: "Дочка не розуміла, що потрібно кудись бігти"