Відома українська співачка, модель і телеведуча Даша Астаф'єва не втрималася перед торсом Володимира Дантеса в обтягуючій маєчці. Про це стало відомо з її сторіс на сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Астаф'єва приділяє чимало часу соцмережам, які використовує як інструмент для спілкування з шанувальниками. Співачка частенько радує милими і яскравими фото і відео з життя, а також ділиться думками і переживаннями з фанатами.

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

На цей раз знаменитість опублікувала фото, на якому позує співак Володимир Дантес. На ньому чорна майка, яка щільно обтягнула торс, а також штани і чорні кросівки. В руках він тримає сигарету, що додає брутальності до образу.

"Сексі?",- лаконічно підписала фото Даша Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

Варто відзначити, що Володимир Дантес вже кілька місяців є одним з самих завидних холостяків країни. На початку березня стало відомо, що Дантес і Надя Дорофєєва розірвали стосунки після декількох років шлюбу. Що стало причиною розставання зіркова пара не розкрила.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Також наш портал інформував, українці не можуть забути, як Світлана Лобода мовчала про війну, навіть благодійність не допомагає: "Безглузді спроби не виправдають".

Крім того, наш портал інформував, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".