Популярний ведучий та відомий співак започаткували новий спільний проєкт

Про це розповів Дмитро на сторінці в соціальній мережі Іnstagram.

Дмитро Комаров, facebook.com/1plus1.DmitroKomarov
Дмитро Комаров, facebook.com/1plus1.DmitroKomarov

Останнім часом ведучий програми "Світ навиворіт" довгий час не виходив на зв'язок. Шанувальники спочатку стурбовані, а потім засипали тисячами запитань, чим навіть розізлили ведучого.

Як з'ясувалося, ведучий не сидів без діла. Він разом зі Святославом Вакарчуком започаткував новий проєкт. У соцмережі вони зробили спільне фото, під яким написали:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Обсуждаем со Святославом Вакарчуком новый, пройденный в нужном направлении шаг. Деньги на беспилотник 92-й бригаде собраны. 1 миллион гривен. Поехали дальше✌️🇺🇦 Спасибо каждому, кто причастен🙏"

У коментарях шанувальники написали:

"Дима какой вы красивый и умный🔥🔥🔥🔥❤️"

"Здравствуйте. Вы серьёзно собираете "всем миром" на самолёт 😳"

"Отличное фото, люблю ваши передачи, песни много лет. Всех благ вам, дорогие наши."

Нагадаємо, Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" прийняв сюрприз від Вакарчука, але Пікалову з Кварталу 95 "потрібніше": "Відсуваючи ворога"

До слова, Дмитро Комаров розізлився через єдине запитання в соцмережах - це виходить за всі межі: "Мене задовбало".

Раніше ми писали, що Діма Комаров зі "Світу навиворіт", побачивши звірства окупантів у Харкові, різко осадив мовчазних росіян і їх владу: "Немає виправдання"