Дмитро Комаров - найвідоміший український журналіст і творець шоу "Світ навиворіт", в ході якого він подорожує по нашій планеті і показує різні країни під несподіваним кутом.

Останні три місяці трансформували чоловіка в одного з головних свідків військових злочинів рашистів, які почали повномасштабне вторгнення на територію України 24 лютого.

Дмитро Комаров, facebook.com/1plus1.DmitroKomarov
Дмитро Комаров, facebook.com/1plus1.DmitroKomarov

Дмитро Комаров їздить по нашій країні і показує, які жахи відбувалися в тій чи іншій області. А зараз він поділився невеликим відео, щоб розповісти українцям про новий благодійний конкурс.

"На мені вишиванка студента Харківського Центру "Української Академії Лідерства", Андрія. Він разом з друзями організував флешмоб, мета якого – зібрати 27 000 євро на безпілотник з тепловізором для Харківської 92-ї окремої механізованої бригади імені Івана Сірка, яка героїчно захищає Харків і межі області, відсуваючи ворога все далі і далі", - пише Комаров у публікації.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Дмитро Комаров, скріншот: Youtube
Дмитро Комаров, скріншот: Youtube

Згодом він розповів, що представники цієї бригади справжні супергерої, як, в іншому, і інші військовослужбовці України. Дмитру передав цю вишиванку Святослав Вакарчук, а він, у свою чергу, передає естафету Олександру Пікалову з "Кварталу 95".

До закриття аукціону менше двох тижнів - до 10 червня. І в кінцевому підсумку вишиванку отримає людина, яка перерахує найбільшу суму.

Нагадаємо, Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" показав, чого не вистачає українцям після зруйнованого Харкова: "Дивитися..."

Як повідомляв "Знай.ua", Кошовий, Ткач і Жидков з "Квартал 95" зворушили словами підтримки бійців ЗСУ: "Наш щит, наша стіна"

Знай.ua писав, Святослав Вакарчук відвідав Колю Сергу, що захищає Україну від окупантів: "Людина-відкриття"