Канадський і український шеф-кухар і бізнесмен Ектор Хіменес-Браво показав свою кохану і зізнався, що дуже сумує за нею. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ектор Хіменес - Браво приділяє чимало часу своїй сторінці в соцмережах і активно ділиться з шанувальниками не тільки кадрами з роботи, а й думками, переживаннями і важливими новинами. Так, цього разу шеф-кухар здивував романтичною публікацією, яку адресував своїй коханій.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube

Ектор Хіменес-Браво поділився знімком, на якому обіймає свою обраницю, але її обличчя розкривати не став. Він зізнався, що зараз їх розділяє велика відстань і він дуже сумує. Шеф-кухар додав, що кохана надихає його і дає енергію рухатися далі і робити добрі справи.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Моя дорога, дуже за тобою сумую. Між нами кілометри - я в Україні, а ти далеко. Знай, Я завжди поруч. Твій голос і твоя посмішка заряджають робити мене більше. Для країни і людей. Скоро ми зустрінемося, обіцяю",- адресував коханій шеф-кухар.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво зізнався, що його почали мучити кошмари: "Холоне кров у жилах".

Також наш портал писав, українці не можуть забути, як Світлана Лобода мовчала про війну, навіть благодійність не допомагає: "Безглузді спроби не виправдають".

Крім того, наш портал повідомляв, Андре Тан розповів, на що слід звернути увагу на першому побаченні, щоб не помилитися у виборі: "Все таємне стає явним".