Знаменита українська виконавиця Надя Дорофєєва поділилася атмосферним фото і розповіла, як багато втратила. Роздумами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва виділяє чимало часу на соцмережі, тому шанувальники, які відвідують її сторінку, завжди в курсі подій у житті зірки. Вона регулярно радує новими фото і відео як з особистого життя, так і пов'язаними з творчою діяльністю.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Так, цього разу знаменитість поділилася атмосферним фото, на якому позує стоячи на причалі, вдивляючись у далечінь. Надя Дорофєєва зазначила, що за 4 місяці війни у багатьох українців, в тому числі і в неї накопичилося багато почуттів і кожен багато втратив в житті.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Як ми багато втратили і продовжуємо втрачати за ці майже 4 місяці. У багатьох всередині - цілий мікс почуттів: безсилля від неможливості допомогти, тривога за решту вина за те, що поїхав...", - поділилася Надя Дорофєєва.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андре Тан розповів, на що слід звернути увагу на першому побаченні, щоб не помилитися у виборі: "Все таємне стає явним".

Також наш портал інформував, українці не можуть забути, як Світлана Лобода мовчала про війну, навіть благодійність не допомагає: "Безглузді спроби не виправдають".

Крім того, наш портал інформував, легенда "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."