Відома українська травесті-діва та блогерка Монро розкрила секрет популярності Олексія Арестовича, якого вже встигли назвати "заспокійливим" для українців під час війни.

Про це вона написала у новому пості на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук. Олексія Арестовича Монро називає єдиною супер зіркою, народжена цією війною.

"Відкриття цього сонячного ранку: людей, котрі слухають Арестовича, інтелігенція називає "офісними хом'ячками". А це вже мій особистий висновок: Алексій Арестович - поки що єдина супер зірка, народжена цією війною.", - написала вона. Монро

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Монро зауважує, що Арестович швидко набрав популярності і буквально став суперзіркою без продукування якоїсь "значущої творчості". Проте, як зауважила травесті-діва, саме його здібність цікаво говорити й тримати інтригу можна віднести до творчості сучасності.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"При чому без продукування якоїсь значущої творчості. Хоча вміння цікаво базікати та залишати інтригу - це теж сучасна творчість. Впевнена, реаліті-шоу за участю радника керівника ОП, на кшталт "Сімейство Кардашьян" десь на СТБ, збирало б мільйони мільйонів переглядів.", - йдеться у повідомленні. Монро

Монро, facebook.com/monroe.diva
Монро, facebook.com/monroe.diva

"Критерії популярності супер зірки дуже прості: запити в мережі, перегляди, впізнанність та вплив. По всім пунктам - бінго", - додала вона у коментарях.

"Арестович - Національний зволожувач", "Він говорить відверто шкідливі речі і часто демонструє зневагу до українців. Хоча б оте "про*бали" про південь. Про*бати - це зонт забути в дощовий день, а він так про життя і долі", "У Олексія шикарне поєднання - актор (театр Черний квадрат) та знання психології й нейро лінгвістичного впливання. Ще трошки привабливаї зовнішності та виходить образ людини що може самі неприємні новини подати так, що ви й не подумаєте що там повна ж...а.", - реагують читачі Монро.

Пост Монро, facebook.com/monroe.diva
Пост Монро, facebook.com/monroe.diva

Коментарі під постом Монро, facebook.com/monroe.diva
Коментарі під постом Монро, facebook.com/monroe.diva

Нагадаємо, травесті-діва Монро заборонила вимагати це у жінок: "Два місяці тотального п*здецю"

Також ми писали, травесті-діва Монро розповіла, за допомогою чого змінила зовнішність Оксана Марченко: "Просто захопилася"

Нагадаємо, травесті-діва Монро назвала 5 правил боротьби з тривогою і панікою: "Продовжуйте через не можу..."