"Королева ночі" Оля Полякова розповіла свою версію зникнення Олега Винника

Про це стало відомо з її інтерв'ю в програмі ЖВЛ.

Олег Винник, скріншот з відео
Олег Винник, скріншот з відео

Повномасштабне вторгнення в Україну змінило життя всіх українців, в тому числі й зірок. Через небезпеку Оля разом з дітьми була змушена тимчасово виїхати до Франції. Потім зірка організувала благодійний тур з концертами на допомогу Україні. А нещодавно вона повідомила, що скучила за домівкою, як і її доньки, та невдовзі планує повернутися.

Ведуча спитала в Олі стосовно Олега Винника, який зник з інформаційного простору та вже кілька місяців не дає про себе знати. Варто зазначити, що серед шанувальників ширяться різні чутки, проте підтвердження вони не мають.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Співачка розповіла, що на початку війни вона з ним спілкувалася. Оля разом з Олегом хотіли записувати пісні, вона додала, що співак дуже переймався подіями в Україні. Вона додала, що точно знає, що йому дуже боліло від того, що відбувається.

"Те що я чула, у нього серйозні якісь проблеми по здоров'ю були", - розповіла Полякова.

При цьому зірка зауважила, що не знає, чи може вона оприлюднювати цю інформацію чи ні, краще щоб Олег сам вийшов на зв'язок та все розказав, щоб це виходило від неї.

"А то зараз почнеться, почнуться якісь заяви від мене, тому давайте не будемо це оприлюднювати", - сказала співачка.

Нагадаємо, донька Олі Полякової Маша зібралася заміж за не худого брюнета, мама не оцінила: "Він може бути лисий і потворний".

До слова, Оля Полякова розповіла, як її прийняв грузинський народ і згадала "Холостяка" Іраклі Макацарія: "Підкорили великими..."

Раніше ми писали, що Оля Полякова притулилась до красеня після концерту в Грузії, і засвітилася від щастя: "Суперзірка..."