Українська співачка Оля Полякова показала, хто втішає її після благодійних концертів, світлина зі щасливими артистами зірка розмістила у сторіс профілю в Instagram.

Співачка гастролює по світу, збираючи кошти для допомоги ЗСУ. Цього разу Оля розмістила декілька уривків з концерту у Грузії. Вона співала у столиці, місті Тбілісі. Однак серед іншого дівчина показала одне чарівне фото, з молодим чоловіком.

Оля Полякова. Фото: cкриншот Instagram
Оля Полякова. Фото: cкриншот Instagram

У кадрі Оля і хлопець, позують та світяться від щастя. У підписі до фото Полякова написала: "З суперзіркою Грузії Анрі Джохадзе". На світлині Оля вже не вкривається прапором України, а накинула на плечі джинсову куртку. Вона тісно притулилася і звабливо посміхнулася у камеру, не взмозі приховати емоції.

Оля Полякова. Фото: cкриншот Instagram
Оля Полякова. Фото: cкриншот Instagram

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нещодавно Оля Полякова давала благодійні концерти у США. Вона також побувала на телебачення Америки, та розповіла правду про війну в Україні. Жінка не підбирала виразів, вона заявила, що після 24 лютого у кожного українці життя змінилося, і назад вже його не повернеш.

Оля Полякова. Фото: cкриншот Youtube
Оля Полякова. Фото: cкриншот Youtube

Вона зокрема заявила, що росіяни "вкрали наше життя", і це правда не тільки для тих, кого було вбито, закатовано та страчено. Це правда для тих, хто лишився і мусить не забути злочини, які здійснює росія проти українців.

Нагадаємо, раніше Ольга Горбачова розповіла, що заважає Україні перемогти у війні з росією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Христина Горняк та Вова Остапчук продовжують клопотати над родинним гніздечком незважаючи на війну.

Також "Знай.ua" писав, що суддя "МастерШеф" Тетяна Литвинова зважилася на сміливий вчинок у свій день народження.