Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку і королеву ночі, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки в соцмережі стежить 2,7 мільйона чоловік.

Оля Полякова розмістила кілька яскравих знімків зі свого недавнього концерту, який відбувся в Грузії 11 червня, і поділилася враженнями.

Скріншот з Instagram, Оля Полякова
Скріншот з Instagram, Оля Полякова

Артистка зазначила, що жителі цієї країни її прийняли тепліше, ніж в будь-якій іншій країні. З нею були дуже ввічливі, дбайливі і підтримали весь український народ в такий важкий час.

"Настільки уважне ставлення, так багато підтримки, співчуття, стільки розуміння нашого українського болю – грузини ви підкорили мене своїми великими серцями", - зізналася Полякова.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Артистка написала, що концертний зал був повний українських прапорів, що дуже її зворушило. Вона подякувала всім, хто прийшов на її виступ і окремо відзначила грузинського "Холостяка" Іраклі Макацарію, який її запросив у свою рідну країну.

"Я була зворушена такою колосальною віддачею глядачів та особливим ставленням від організаторів. Велика подяка всім, хто брав участь у цій теплій зустрічі під грузинським небом. Ви – неймовірні!" - заявила співачка.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова притулилася до красеня після концерту в Грузії, і засвітилася від щастя: "Суперзірка..."

Як повідомляв Знай.uа, Олі Поляковій довелося викреслити з життя всіх друзів через війну: "У людей в голові телевізор з купою г*вна"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова блиснула запаморочливим декольте і показала, як наближає перемогу України: "Бог почує"