Акторка Ксенія Мішина заговорила про особливий період свого життя

Своїми роздумами вона поділилася в сторіс Іnstagram.

Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube
Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube

Так вона розповіла про особливу дату - це її день народження. Він особливий тим, що їй виповниться 33 роки. Вік Іісуса Христа. Як відомо, життя після тридцяти називається зрілістю. Багато цілком обґрунтовано вважають цей час найкращим, що дозволяє уникати помилок юності (не завжди, до речі) при збереженні гарного здоров'я (теж не у всіх) і наявності можливості користуватися плодами накопиченого життєвого досвіду, найчастіше гіркого.

"Напевно відчуття такі дивні, тому що завтра мені 33 роки, і це така особлива дата, а може, тому що період зараз такий особливий", - написала вона.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Сторіс. Фото: сторіс instagram
Сторіс. Фото: сторіс instagram

Акторка говорить, що вона відчуває все по-іншому, навіть голос її сина звучить більш проникливо. Також вона згадала про свою кар'єру, стосунки та все хороше, що зробила у своєму житті та написала у наступному сторіс:

"Цікаво, що навіть ті речі, про які я жалкую, не викликають у мене гіркоти, я дивлюся на себе очима Бога сьогодні, і все, що я відчуваю - я є. Я є все те, що вже зробила і чого я не зробила".

Сторіс. Фото: сторіс instagram
Сторіс. Фото: сторіс instagram

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина показала, які фокуси влаштовує її чоловік у ванній: "Ви знали такий прикол?"

До слова, Ксенія Мішина розповіла про панічні атаки і нервові зриви: "Потрібно працювати з фахівцями".

Раніше ми писали, що Олександр Елерт з "Холостячки" показав, кого возить поруч замість Ксенії Мішиної: прожили разом більше 20 років.