Monatik дуже змінився за останні три місяці, та стверджує, що навіть постарів

Про це він розповів в програмі "Зірковий шлях".

Монатік. Фото: скрін youtube
Монатік. Фото: скрін youtube

36-річний продюсер та співак Дмитро Монатік (Monatik) щиро розповів, що саме він приховує зараз від своїх дітей. Як сказав співак, він непросто переживає період повномасштабного вторгнення в Україну та розуміє, що через небезпеку не може повернутися до дому.

Він також розповів ведучій, що за ці три місяці багато що змінилося, він постарів, а діти дорослішають. Також зауважив, що сили бере у дітей, вони, сім'я надихають.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ведуча спитала у співака, як він тримається та що він приховує від дітей. Дмитро розповів, що як такого рецепта як триматися в нього немає.

"Це складно, якщо подумаєте, що так дуже сильно тримаюся, то я тихенько, щоб ніхто не бачив, ламаюсь, але потім дуже швидко збираюсь, знов таки, повторюся, бо знаю, що на мене дивляться діти і їм краще цього не бачити, хоча вони дуже чітко розуміють що таке війна", - сказав Дмитро.

Крім того, співак розповів, що у світі по-іншому ідентифікують українців як сильних, сміливих людей.

Нагадаємо, Monatik у підвалі записав новий трек українською: "Дуже сильна пісня, кожного разу до сліз!"

До слова, Pianoбой, Злата Огнєвіч, Монатік та "Квартал 95" до мурашок зворушили глядачів: "Були й сльози, й драйв!"

Раніше ми писали, що Олександр Педан і Монатік показали Макрону, що українці не здадуть ні сантиметра своєї землі: "Мріяти не шкідливо"