Monatik записав нову пісню на вірші, які він написав після початку війни українською мовою

Свою роботу він представив на офіційній сторінці в Іinstagram.

Дмитро Монатік, скрін з nstagram
Дмитро Монатік, скрін з nstagram

Як відомо, до війни, співак співав російською мовою, а його пісні були популярними в Росії. Проте після 24 лютого все змінилося. З початком воєнного стану Monatik активно допомагає благодійними концертами та став писати та виконувати пісні українською мовою.

Ще на початку березня він написав вірші українською мовою, а у червні поклав їх на музику. Так народилася нова пісня "From U to Z"

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"ART Оборона продолжает свою миссию. Ежедневно мы напоминаем миру о том, насколько сильно нуждаемся в поддержке мирового сообщества. Каждый день мы напоминаем в разных уголках земного шара о том, что наши семьи гибнут от выстрелов преступной русской власти", - підписав публікацію співак.

У пісні звучать такі рядки, які пройняли до мурашок:

"Йди геть, війна! Йди геть з України💛💙 ..Ми будемо жити ! Ще краще жити !!!💪🏽👍🏽💛💙"

Ці слова написала на своїй сторінці дружина співака Ірина Монатік.

Символічним є те, що робота була записана у підвальному приміщенні, адже через бомбардування та обстріли українці й зараз змушені переховуватися у підвалах. У новій роботі Monatik "виганяє війну" та говорить, що українці бкдуть жити ще краще.

Шанувальники високо оцінили роботу співака та у коментарях написали:

"Дуже сильна пісня, кожного разу до сліз!"

"Благодарю Дима вас и вашу команду. За благотворительные концерты и финансовую помощь для Украины 💙💛"

"Дай Бог ,ми будемо жити у нашій вільній Україні!!!"

Нагадаємо,Олександр Педан і Монатік показали Макрону, що українці не здадуть ні сантиметра своєї землі: "Мріяти не шкідливо".

Раніше ми писали, що Оля Полякова забуде старі образи і об'єднається з Тіною Кароль заради допомоги Україні: Дорофєєва, Монатік та інші теж не залишаться осторонь.

До слова, Дмитро Монатік показав героїв, які першими після бомбардувань приходять на допомогу українцям: "Дякую від душі"