Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка розлучилася з музикантом Дзідзьо (Михайло Хома) після 7 років шлюбу і зайнялася сольною кар'єрою, активно розвиває свій аккаунт в Instagram, де за нею стежить близько 24 тисяч осіб, і ділиться з шанувальниками новинами з особистого і творчого життя.

Ярослава Притула дала велике інтерв'ю журналістці шоу "Зірковий шлях" і відповіла на безліч цікавих питань, одним з яких виявився зв'язок з колишнім чоловіком Дзідзьо під час війни, його допомоги і підтримки.

Slavia, скріншот з відео
Slavia, скріншот з відео

Артистка зізналася, що зараз вони спілкуються і він залишається її близькою людиною, незважаючи на розлучення. Більш того, він допомагає їй як друг, але от як чоловікові і сім'янину, заявила артистка, йому потрібно старатися більше.

"У Михайла цього не забрати. Що стосується якоїсь підтримки, допомоги в складній ситуації - він є прекрасним другом. Він знає, де потрібно допомогти. Як чоловік, це інше питання. Родині потрібно приділяти час, він народжений для іншого", - сказала співачка.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ярослава також зазначила, що він підтримує її не тільки морально, а й фінансово. На цьому питанні артистка трохи засоромилася, але похвалила колишнього чоловіка. Незважаючи на те, що зараз кожен опинився в скрутному становищі, він все ж шукає варіанти, щоб допомогти їй.

Також журналістку зацікавило питання про те, чи офіційно артисти розлучилися. Ярослава відповіла що так, на законодавчому рівні їх шлюб був розірваний.

Нагадаємо, Дзідзьо слідом за Зібровим виправдався після звинувачень у виступі на весіллі під час війни: "Підставив мене"

Як повідомляв Знай.uа, колишня Дзідзьо Slavia поринула в спогади про дитинство, яке пройшло в затишному львівському дворику: "Все змінюється з часом"

Також портал Знай.uа писав, що колишня Дзідзьо Slavia підказала, як знайти в собі сили жити далі під час війни