Відомий український виконавець Дзідзьо (Михайло Хома), який розлучився зі співачкою Slavia після 7 років шлюбу, активно веде свій аккаунт і часто показує моменти зі своєї особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,6 мільйона чоловік.

Дзідзьо спростував інформацію про те, що він нібито виступав разом з Павлом Зібровим на "мажорному" весіллі під час війни. Артист заявив, що його підставили, покликавши на захід "двійника". Деякі ЗМІ підхопили цю інформацію, намагаючись нажитися на імені співака, а багато шанувальників навіть повірили, що артисти хотіли таким чином заробити.

Скріншот з Instagram, Дзідзьо
Скріншот з Instagram, Дзідзьо

Музикант заявив, що ніколи б не дозволив собі подібні гулянь за таких обставин, поки військові відважно захищають його рідну країну від російських загарбників ціною свого життя.

"Прочитав про себе в інтернеті фейкову новину, що ніби я нещодавно виступав на якомусь «мажорному» весіллі. В моїй голові не вкладається, як хтось може дозволити собі гуляння під час війни, коли наші хлопці і дівчата захищають Україну ціною власного життя. Виявляється, було таке весілля, де запросили двійника, який, паразитуючи на моїй творчості, підставив мене і заставляє виправдовуватися в тому, чого я не робив. А деякі люди задля хайпу підхоплюють яскраві заголовки новин, навіть не перевіряючи інформацію", – прокоментував Дзідзьо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Михайло Хома зазначив, що починаючи з 24 лютого, він робить все для якнайшвидшої перемоги України, як і інші знаменитості. Також він нагадав, що з початку військових дій він регулярно давав благодійні концерти для бійців і поранених в госпіталях.

Нагадаємо, Дзідзьо показав двох українських героїв: один рятує життя в лікарні, а другий обороняє території

Як повідомляв Знай.uа, "Втратила дві ноги через міну": DZIDZIO показав зворушливе весілля прямо в лікарняній палаті

Також портал Знай.uа писав, що Дзідзьо зізнався, чому відразу ж подзвонив юрі Горбунову в перший день війни: "Паніка, як у кожного"