Популярна ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва показала архівне фото з батьками

Світлина опублікована на сторінці в соціальній мережі Іnstagram каналу СТБ.

Надія Матвєєва, фото з Instagram
Надія Матвєєва, фото з Instagram

На фото Надія маленька та тендітна дівчинка з бантом, яка ніжно обнімає маму та батька. Ведуча народилася у Керчі та з дитинства мріяла стати балериною. Варто зазначити, що ведуча не розповідає шанувальникам, в якій родині вона зростала, чим займалися її батьки та де живуть зараз.

В коментарі до фото опублікували спогади Надії про її батька:

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я вдячна татові, що, попри свої проблеми та непорозуміння з мамою, він як міг любив мене. І завжди був впевнений, що в мене вийде зробити будь-яку справу, якщо я дійсно захочу. Поки є можливість, спілкуйтеся з батьком. Якщо є нагода, вчіться у нього. І обов'язково дякуйте, бо це гріє душу та надихає. Кожному татові, який зараз у лавах наших захисників, щира подяка і побажання скорішої перемоги, повернення до родини, до дітей. Бережіть себе, будь ласка."

У коментарях до публікації шанувальники подякували за ніжне сімейне фото та відмітили, що Надія дуже схожа на маму:

"Надя,ви дуже схожі на свою маму 😍"

Нагадаємо, Надія Матвєєва пообіцяла покарати окупантів за кожне відібране життя, ніякої пощади не буде: "Ми вистоїмо, не дамо замовчати".

До слова, ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва навчила українців важливому вмінню під час війни: "Ворог може зривати".

Раніше ми писали, що Надія Матвєєва готова особисто зустрітися з українками, щоб привести їх тіло до ладу: "Необхідно кожній жінці зараз"