Канадський і український шеф-кухар і бізнесмен Ектор Хіменес-Браво розповів, як вперше приїхав в Україну і як вона стала йому рідною домівкою. Цим він поділився на своїй сторінці в instagram.

Ектор Хіменес-Браво розповів, що приїхав в Україну ще 13 років тому і відразу ж закохався в неї. Незважаючи на те, що він не знав, мови люди дуже тепло до нього ставилися і його це сильно захопило.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube

"13 років тому я приїхав в Україну, до Києва. Наше знайомство почалося з Андріївського узвозу. Місця, де відчувається вся історія і душа міста. Серце йокнуло. Це була любов з першого погляду. Мене зустріли привітні і щирі люди. Я, колумбієць не знає мови, відчував себе гостем в чужій країні. Але незважаючи на те, що я був тут іноземцем – люди були дуже добрі до мене. Дуже гостинний, привітний і добрий народ", - поділився Ектор.

Шеф-кухар зазначив, що з роками його знайомство з Україною тривало і він відкривав для себе багато нового. Час минав і незабаром, колись нова для нього Країна, раптом стала йому рідною домівкою, де у нього не тільки кар'єра, а й любов і власне "гніздечко".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Я познайомився з українською культурою, неймовірно теплим менталітетом. Моя кар'єра набирала обертів і з часом мене вже впізнавали на вулицях, але навіть до того моменту я відчував якесь тепле почуття. Ніби приїхав до родичів. Йшов час, і ця країна, ці вулиці і сквери з каштанами стали рідними. Я побудував свій будинок, у мене з'явилися друзі і любов. Робота яку я безмежно люблю, проросла тут як пшениця в родючому ґрунті", - розповів він.

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво відкрив українцям "таємниці своєї душі": "Перемішати разом з сиром, а потім..."

Також наш портал писав, Євген Кошовий з "Квартал 95" зізнався, чому не вступив до лав ЗСУ: "Хейтери хайпуватимуть".

Крім того, наш портал писав, Ольга Цибульська розкрила справжню причину нападу рашистів на Україну: "Будете здивовані, але газ".