Український шоумен і телеведучий Олександр Педан розповів, який корисний внесок зробив заради майбутнього України. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олександр Педан не припиняє допомагати простим українцям і ЗСУ в цей непростий час. Так, цього разу він взяв участь у благодійному футбольному матчі. Гроші з проданих квитків спрямовані на допомогу ЗСУ.

Олександр Педан, фото з соцмереж
Олександр Педан, фото з соцмереж

Крім того, особисто від себе Олександр Педан зробив чималий внесок. Він вирішив продати свою футболку і заробив для українських захисників ще одну досить пристойну суму. Ведучий зазначив, що продовжує збір коштів для армії і мріє зібрати півмільйона гривень.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Мою футболку вдалося продати за 55 тисяч гривень. Радію, що так вийшло, адже це найголовніший внесок, який можна було внести! Ще тривають певні Аукціони, але на сьогоднішній день сума зібраних коштів перейшла позначку 300 тисяч гривень. Я мрію, щоб це було півмільйона! Зібрати такі гроші для наших військових футболом дуже потужно", - розповів Олександр Педан.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Євген Кошовий з "Квартал 95" розповів, як Володимир Зеленський підтримав всю команду під час війни: "Як востаннє".

Також наш портал повідомляв, Надя Дорофєєва відкрила свої груди з посмішкою на обличчі - Дантесу таке більше не світить: "Щоранку..."

Крім того, наш портал інформував, легенда "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова розповіла про переломний момент у своєму житті: "Пишаюся".