Поки вся Україна перебуває в очікуванні 12 сезону романтичного шоу "Холостяк", ведучий проєкту Григорій Решетник запустив цикл випусків передачі "Як ти?".

Колишні учасники "Холостяка" і "Холостячки" розповідають, як склалося їхнє життя після проєкту, яким стало для них 24 лютого і, звичайно ж, як змінився їх сімейний стан.

У 4 випуску шоу навпроти Решетника буде головний герой 1 сезону шоу "Холостяк" танцівник Макс Чмерковський.

У фіналі шоу він обрав Сашу Шульгіну, з якою незабаром розстався, а улюбленицю публіки Яну Соломко залишив з розбитим серцем.

Яна Соломко, фото: Instagram
Яна Соломко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Відзначимо, що Шульгіна нещодавно вперше стала мамою, а Яна Соломко "зникла" в росії, де не говорить ні слова про рідну Україну. Вона теж вже мама і розлучена.

Олександра Шульгіна, фото: Alessandra Shulgina
Олександра Шульгіна, фото: Alessandra Shulgina

Свою історію до та після 24 лютого розповість хореограф, ексХолостяк, суддя танцювальних шоу – Макс Чмерковський. Як він опинився у Києві в перші дні війни? Чи дійсно зараз рахує гроші, як справжній одесит? Та як допомагає Україні?

"Сьогодні мій гість – головний герой 1 сезону реаліті "Холостяк", відомий хореограф, багаторазовий чемпіон з латиноамериканських танців, справжній українець – Макс Чмерковський", – презентує героя Григорій Решетник.

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

Перші дні війни застали Макса у Києві, де відомий хореограф брав участь у зйомках. Найстрашнішим тоді йому здавалося постраждати від рук окупантів, а не бачити свою родину. І дружина, і батьки, і маленький син хвилювалися за Макса і незадовго до цього відговорювали від поїздки до України. Проте чоловік прийняв рішення, і став свідком початку повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави.

Чи підтримували найближчі люди проукраїнську позицію Макса? Яка реакція у них була на війну? Та про що свідчитиме поразка росії, на думку Чмерковського?

Не пропустіть відверту розмову у новому випуску проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником 18 червня о 9:30

Нагадаємо, що перший "Холостяк" Макс Чмерковський зізнався Решетнику, як він потрапив під обстріл.

Раніше ми повідомляли, що поки Богдан кинула Заливака: колишня Макса Чмерковського з "Холостяка" Олександра Шульгіна народила доньку від супермена.