Дружина українського телеведучого Володимира Остапчука, Христина Горняк поскаржилася на постійний стрес і безсилля. Про свій стан вона розповіла на сторінці в соціальній мережі instagram.

Христина Горняк зізналася, що багато шанувальників задають їй одне і те ж питання, цікавлячись, як зберігати емоційну рівновагу, коли в країні йде війна. Дружина ведучого зізналася, що не має відповіді і сама емоційно пригнічена через те, що відбувається.

Христина Горняк, фото з Instagram
Христина Горняк, фото з Instagram

"Ви питаєте мене кожен день:
- як вийти з емоційної ями, або,
- що робити, коли зовсім сили залишають.
Якби я знала, то обов'язково вам сказала ... я така ж людина, як ви, я теж зараз в шоці від того, що відбувається в нашій країні і в нашому житті", - поділилася дружина телеведучого.

Разом з тим Христина Горняк зазначила, що ні вона, ні інші українці зараз не мають права опускати руки. Вона закликала продовжувати жити і боротися за перемогу в жорстокій війні, розв'язаній Росією.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Тільки жити, боротися і кожен день молитися за нашу перемогу і закінчення цієї жорстокої війни!",- додала вона.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анатолій Анатоліч влаштував "брутальні" покатушки з другом і розсмішив українців: "Очікування і реальність".

Також наш портал писав, українці не можуть забути, як Світлана Лобода мовчала про війну, навіть благодійність не допомагає: "Безглузді спроби не виправдають".

Крім того, наш портал інформував, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".