19 червня в Україні відзначають День батька і вклад цієї людини в становлення дитини переоцінити неможливо.

Напередодні Дня батька ведучий проєктів СТБ "Холостяк", "Холостячка", "Як ти?", "Україна має талант", "Неймовірна правда про українців" – Григорій Решетник – поділився спогадами про рідну людину, а також розповів, за що вдячний своєму татусеві.

Григорій Решетник з дітьми, скріншот з відео
Григорій Решетник з дітьми, скріншот з відео

"Від батька я засвоїв багато життєвих уроків. Один з них: ніколи не опускати руки. Як би складно не було, завжди необхідно знаходити в собі сили піднятися, зібратися і рухатися далі. Внутрішній стрижень має залишатися незламним. Також тато на своєму прикладі навчив мене цінувати родину, шанобливо ставитися до дружини та дітей. Саме це мої батьки демонструють уже 40 щасливих років у шлюбі. Я зростав у атмосфері любові. Пишаюсь тим, що у мене такі люблячі батьки і дуже мудрий тато",- розповідає Решетник.

Григорій Решетник з батьком, фото з сімейного архіву Решетників
Григорій Решетник з батьком, фото з сімейного архіву Решетників

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Коли Григорію було років 5, вони з татом ходили за морозивом та молочними коктейлями. Батько знав, як син їх обожнював, тому купляв одразу декілька. Це був їх маленький секрет. Найголовніша умова – щоб про це не знала мама.

"І хоч мама, напевне, здогадувалася, мені подобалось, що у нас з татом були такі маленькі домовленості та чоловіча солідарність. До речі, таку практику зараз маю з моїми хлопцями. Інколи Христинка може насварити мене за це, тоді в хід йде чоловіча імпровізація. Але ж як складно втриматися перед усмішкою дітей".

Решетник пишається своїм татом за те, що він для нього є прикладом людини, яка завжди тримає своє слово.

"Хочу подякувати батькові за постійну підтримку у будь-який період мого життя. Коли я вирішив залишити один університет і вступити до іншого, слідуючи за своєю мрією, мама й тато мене підтримали. Коли я переїжджав з Миколаєва до Києва, вони також в мене повірили. Вдячний татусеві за настанови і самовіддану любов. І хоч він менше говорить про почуття, ніж мама, я на 100% відчуваю його любов. Я знаю, що всім своїм серцем він вболіває за мене. Його присутність у моєму житті дуже важлива."

Григорій Решетник з батьками. Фото з сімейного архіву Решетників
Григорій Решетник з батьками. Фото з сімейного архіву Решетників

Григорій закликає обов’язково зателефонувати 19 червня своєму батькові. Якщо є можливість, зустрітись з ним. Особливо у цей складний час це дуже важливо. Адже не лише мами, але й татусі чекають на ваш дзвінок.

"Я стараюсь телефонувати батькам щодня і закликаю до цього кожного. Якщо так сталося, що батьки вже не з вами, пом’яніть їх, згадайте теплим словом. Вони все одно поряд і пишаються своїми дітьми".

Нагадаємо, що Григорій Решетник два тижні сидів удома через війну, Рибак і Тригубенко всі зрозуміли.

Раніше ми повідомляли, що Григорій Решетник приструнив усіх українців: "Війна не закінчиться завтра"