Публічні особистості часто піддаються критиці з боку звичайних людей. Зараз, коли Україна перебуває у стані війни з ненаситною росією це особливо відчуває чоловіча частина.

Григорій Решетник у 3 випуску проєкту "Як ти?" розповів, що що б він не робив для армії - йому все одно прилетить від українців, що він робить недостатньо і, звичайно ж, питання "а чому ви не на передовій". Він запитав в учасників шоу "Холостячка" Андрія Рибака та Олексія Тригубенка, чи стикалися вони з таким.

[img desc=""]991659[/img

Решетник зізнався, що коли в перший раз він це почув, то пару тижнів не виходив з дому і був у ступорі, йому здавалося, що всі повинні йти на передову. Але Гриша не хотів робити це заради красивих фото або робити видимість... Його не відпускала дружина і він не відчував в собі сили, щоб там бути.

"Прилітало звичайно... "Чого ти не на війні?".. Я навіть не знаю, що таким людям відповідати... Я хотів піти в ТрО і на 3-4 день набрав знайомих звідти. Вони сказали, що ТрО повністю укомплектована. Я вирішив почекати, але потім вирішив робити те, що виходить краще - допомагати",- ділиться Андрій Рибак.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Андрій Рибак, Холостячка, скріншот з відео
Андрій Рибак, Холостячка, скріншот з відео

У свою чергу Олексій Тригубенко відчував сильне почуття провини за те, що комусь гірше ніж йому.

"Я не можу сидіти, я ж мужик... Прийшов на зустріч, сказав хлопцям, що хочу на передову, а там здорові пацани під 2 метри зросту. Вони сказали, що у кожної людини є сильні і слабкі сторони. Вони сказали, що якщо я буду на передовій, то мене знімуть за секунду, я там нуль",- згадує колишній Ксенії Мішиної.

Олексій Тригубенко, фото: Знай.uа
Олексій Тригубенко, фото: Знай.uа

Нагадаємо, що Олексій Тригубенко відхрестився від стосунків із Златою Огнєвіч, занадто багато було на "Холостячці": "Я краще Еллерту подзвоню".

Раніше ми повідомляли, що друг Олександра Еллерта Андрій Рибак скоро одружується, з Мішиною намагався забути дівчину.

Також стало відомо, що друг Злати Огнєвіч і Іраклі Макацарії Григорій Решетник приструнив всіх українців.