Відома українська виконавиця Наталія Могилевська задумалася про серйозні зміни в житті після побаченого за кілька місяців повномасштабної війни. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Наталія Могилевська задумалася про зміну професійної діяльності. Вона зазначила, що за час війни об'їхала пів країни і побачила багато всього через що відчуває сили спробувати себе в драматургії. Співачка поцікавилася у шанувальників вийшла б з неї драматична актриса.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

"Кожен день по кілька сотень кілометрів... З мікрофоном в руках, купою думок в голові... Від усього пережитого, побаченого, почутого народилася драматургія... Як думаєте, з мене вийшла б драматична актриса?",- написала співачка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальники тут же відзначили, що якщо співачка зважиться спробувати себе в акторстві, то у неї неодмінно все вийде.

"Так) впевнена, що вийшло б все, чого хочете! Пишаюся", "так", "найкраща", - написали в коментарях.

Скрін instagram
Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, поклала око на колишнього Дорофєєвої? Даша Астаф'єва не встояла перед торсом Вови Дантеса в тоненькій маєчці: "Сексі".

Також наш портал інформував, українці не можуть забути, як Світлана Лобода мовчала про війну, навіть благодійність не допомагає: "Безглузді спроби не виправдають".

Крім того, наш портал інформував, Євген Клопотенко засвітив перше тату і розповів, що хоче зробити, але боїться через осуд суспільства: "Ходити в сукні прикольно".