42-річний танцівник і хореограф Максим Чмерковський народився в Одесі. Але в 14-річному віці його сім'я імігрувала до США. Повернення Макса в Україну відбулося, коли чоловік брав участь в 1 сезону романтичного шоу "Холостяк".

Після цього популярність Чмерковського в Україні стала трохи згасати, але зараз його зірка знову засяяла, адже Макс став членом журі в декількох танцювальних шоу на нашому телебаченні.

Макс Чмерковський, фото: Instagram
Макс Чмерковський, фото: Instagram

Зараз же хореограф став гостем студії передачі "Як ти?" з Григорієм Решетником.

Чмерковський каже, що зараз такий час, коли особисто для нього ні про які танці не може бути й мови. З перших хвилин повномасштабної війни Макс висловив свою активну проукраїнську позицію.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Україна вільна країна. Україна повинна перемогти для того, щоб був мир у світі. Мені хочеться, щоб це закінчилося зараз, а не тривало в майбутньому",- поділився танцівник з Григорієм Решетником.

Макс активно допомагає Україні перемогти в цій війні. Він зрозумів, що зараз дуже важливо зайнятися гуманітарною допомогою. Тому була залучена благодійна організація Baranova27. Зараз Чмерковський з командою закуповує модульні будинки на 2-4 чоловік.

"Ми намагаємося зробити так, щоб допомогти сім'ям з дітьми. Ми особисто закупили 15 будинків. Наші друзі у Львові купили теж 15 будинків, і посол в Туреччині закупив ще 10. Скоро вони будуть у Львівській області",- розповідає Чмерковський.

Нагадаємо, що перший "Холостяк" Макс Чмерковський кинув все в Америці через війну на батьківщині: рідні відмовляли.

Раніше ми повідомляли, Яна Соломко, "Холостяк" Рожден Анусі, Стас Костюшкін і навіть Панайотов: українські зірки, які пішли за Лорак і Тодоренко.