Одесит Макс Чмерковський був головним героєм першого сезону шоу "Холостяк" в Україні. У фіналі він обрав Олександру Шульгіну, з якою дуже швидко розстався.

Зараз Саша вперше стала мамою, а сам Максим одружився на танцівниці Піті Маргатройд з Нової Зеландії і виховує 5-річного сина.

В інтерв'ю Григорію Решетнику в рамках проєкту "Як ти?" колишній холостяк розповів, як у нього складаються стосунки з дружиною. Адже зійшлися бурхливий характер яскравого одесита і океанський спокій тихої австралійки.

Макс Чмерковський з дружиною Питою, фото з сімейного архіву
Макс Чмерковський з дружиною Пітою, фото з сімейного архіву

24 лютого 2022 року Макс перебував в Україні на зйомках танцювального шоу СТБ. Він пам'ятає, що йому не було страшно за себе, він боявся, що не може побачити родину і не може пояснити синові, чому він не вдома. Дружина Піта напередодні просила його не летіти в Україну, як і його батьки.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Для мами і дружини - це були сльози. Дивлячись телевізор вони бачили танки, ракети... Там була нервова ситуація, поки я не повернувся",- згадує Чмерковський.

Пета і Макс - професійні танцюристи і лідери. Гриші стало цікаво, як вони знаходять спільну мову.

"У нас сварки дуже емоційні. Ми справжні чоловік і жінка. Іноді я не розумію, що вона говорить, хоча чую слова... Це через подання, як ми спілкуємося. Вона австралійка з тихого місця, там океан і спокій. Я з Одеси і на цьому у нас заковика... Коли почали зустрічатись, Піта могла сидіти, не розуміла нашу мову, і говорила, що тато суворий і ми лаємося. А ми про зайчиків жартуємо. Підвищені тони - це для неї сварка, а для мене - манера спілкування. Ми 8 років разом і вона досі не може цього зрозуміти. У нас немає сварок тому що ми по іншому думаємо... Наші перші 30 років життя пройшли в різних частинах планети, тільки зараз ми починаємо бути схожими один на одного",- посміхається Чмерковський.

Нагадаємо, що Яна Соломко, "Холостяк" Рожден Анусі, Стас Костюшкін і навіть Панайотов: українські зірки, які пішли за Лорак і Тодоренко.

Раніше ми повідомляли, що Макс Чмерковський назвав шоу "Холостяк" величезною помилкою, пошкодував що не відмовився.