Танцюрист, хореограф і головний герой першого сезону шоу "Холостяк" в Україні Макс Чмерковський виховує 5-річного сина зі своєю дружиною Пітою.

В інтерв'ю Григорію решетнику в рамках проєкту "Як ти?" Чмерковський розповів, як боявся не побачити сина, адже 24 лютого 2022 року він був у Києві на зйомках танцювального шоу СТБ.

До того його дружина і мама просили не їхати в Україну якраз через загрозу війни. У вихованні сина Чмерковський намагається врівноважити якості дружини і свої. Він розраховує, що малюк Шай успадкує одеське почуття гумору, адже Макс родом з Одеси.

Дружина Макса Чмерковського Піта і Сін Шай, фото: Peta Murgatroyd
Дружина Макса Чмерковського Піта і син Шай, фото: Peta Murgatroyd

Григорій Решетник запитав чи хоче Макс другу дитину, адже сам танцюрист до того зізнався, що діти для нього були важливішими за власне особисте щастя.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ми чекаємо, ми хочемо, ми мріємо, ми намагаємося... Як і всі інші пари ми зрозуміли, що це не так легко. Не так, як нам говорили в школі... По-перше, я не знаю, як мати другу дитину... Мама говорила, що тато, коли вона сказала про другу дитину, запитав, як її можна любити так само. Я цього теж не розумію. Я уявляю, чо якщо це донька, то все... Тоді у неї буде дитина і у мене буде дитина. Якщо сьогодні Піта почне народжувати раз на рік, то я думаю, що я готовий",- сподівається Чмерковський.

Нагадаємо, що Яна Соломко, "Холостяк" Рожден Анусі, Стас Костюшкін і навіть Панайотов: українські зірки, які пішли за Лорак і Тодоренко.

Раніше ми повідомляли, що Макс Чмерковський назвав шоу "Холостяк" величезною помилкою, пошкодував що не відмовився.