Донька відомої співачки Олі Полякової Маша від початку повномасштабної війни рідко робить дописи на своїй сторінці в Instagram. Свіже сторіс після тривалої перерви дало надію шанувальникам дівчини.

Маша Поляква розмістила дві фотографії, на яких вітає своїх друзів з повноліттям. При чому позує вона гарцюючи на плечах в одного з іменинників.

У наступному сторіс дівчина здивувалася та поскаржилася, що хоча день народження у її друзів, її привітало вже 15 людей. Імовірно, шанувальники просто зраділи, що Маша знову з'явилася в соцмережі, та вирішили заохотити її повертатися до довоєнного життя.

Маша Полякова. Фото: скриншот  Youtube
Маша Полякова. Фото: скриншот Youtube

Ті, хто давно спостерігає за Машою, знають, що вона обожнює верхову їзду. Тому фото з дівчиною, на плечах у юнака розцінили по-різному. Втішно, що дівчина поступово повертається до свого звичного ритму життя. Після пережитого стресу зробити це було не просто.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Маша Полякова. Фото: скриншот  Youtube
Маша Полякова. Фото: скриншот Youtube

Ольга Полякова у одному з інтерв'ю розповідала, що у дівчини через жахіття війни здали нерви, адже вона втратила свою подружку, яку розстріляли російські солдати. Наразі співачка разом з дівчатами знаходяться у Франції, але невдовзі планують повертатися до Києва.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Оля Полякова несподівано зізналася, що не має можливості оплачувати недешеве навчання своєї старшої дочки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", донька Олі Полякової Маша зібралася заміж за не худого брюнета, мама не оцінила.

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова притулилась до красеня після концерту в Грузії, і засвітилася від щастя.