Українська співачка Оля Полякова дала ексклюзивне інтерв'ю в рамках телепередачі "ЖВЛ".

Виконавиця несподівано зізналася, що не має можливості оплачувати недешеве навчання своєї старшої дочки. Артистка розповіла, як не легко зірки заробляють гроші. Хоча знайдуться люди, які зможуть пояснити їй своє важке становище.

Оля Полякова. Фото: cкриншот Youtube
Оля Полякова. Фото: cкриншот Youtube

Полякова зазначила, що вона вкладає багато грошей у свої кліпи і пісні, а на оплату навчання зірка грошей не відкладала. Через те, що співачка має проблеми з фінансами, Марія може і не поступити в Берклі, Бостон, як і планувала.

"Артисти дуже важко заробляють копійку. Це дуже складний бізнес. Я вклала гроші в кіно, вкладала в кліпи, пісні. Я не можу сказати, що у мене було щось відкладене на освіту моїх дітей. У нас зараз з Марійкою моєю є проблеми. Ми думали, що будемо вступати в Берклі (Бостон), але сьогодні немає можливості так багато заробляти. І їй оплачувати цей вуз", - зазначила Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Оля Полякова. Фото: cкриншот Instagram
Оля Полякова. Фото: cкриншот Instagram

Співачка продовжує виступати на благодійних концертах і ділитися реаліями сьогоднішнього дня українців. Зараз вона навіть публічно підтвердила, що Олег Винник серйозно хворіє, тому і не з'являється на публіці.

Нагадаємо, дочка Олі Полякової Маша зібралася заміж за не худого брюнета, мама не оцінила: "Він може бути лисий і потворний"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова розповіла, як її прийняв грузинський народ і згадала "Холостяка" Іраклі Макацарія: "Підкорили великими..."

Знай.ua писав, Оля Полякова притулилася до красеня після концерту в Грузії, і засвітилася від щастя: "Суперзірка..."