Ектор Хіменес-Браво час від часу дарує українцям неповторні рецепти приготування тієї чи іншої страви, але від початку війни він також одягає замість фартуха - бронежилет, та готовий боронити місто від ворога.

Він також вважає Україну своїм власним домом, тут має домівку, і кохану дівчину, яку нещодавно показав шанувальникам. У своєму дописі на Instagrаm Ектор написав, що не є гостем в Україні, та розповів свою історію.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скриншот Instagram
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скриншот Instagram

13 років тому я приїхав в Україну, в Київ. Наше знайомство почалося з Андріївського узвозу. Місця, де відчувається вся історія і душа міста. Серце йокнуло. Це було кохання з першого погляду. Мене зустріли привітні і щирі люди. Я, колумбієць не знаючий мови, відчував себе гостем в чужій країні. Але люди були дуже добрі до мене. Дуже гостинний, привітний і добрий народ. Я познайомився з українською культурою, неймовірно теплим менталітетом. Ектор Хіменес-Браво

Відомий ресторатор розповів, що в Україні він побудував собі дім, а люди, які оточують стали близькими та рідними. Після вторгнення росії, він вирішив боротися пліч-о-пліч з українцями.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

24 лютого о 5 ранку я дізнався, що почалася повномасштабна війна. Побачив як бомблять мій рідний Київ. Я плакав, а після не міг говорити хвилин 20. У цей момент я відчув неймовірну силу, яку мені за 13 років подарували українці. Ми не будемо жертвами, ми маємо боротися. Я відчув це перше в житті - цей менталітет мені подарували українці.

Також він заявив, що вважає Україну своїм домом, і в трагічний час зрозумів наскільки сильно любить це місце, людей, вулиці і ці сквери з каштанами.

Я не можу бути осторонь, адже саме тут моє серце Україна — мій дім, а ви — його душа Ектор Хіменес-Браво

Нагадаємо, раніше ми писали, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво відкрив українцям "таємниці своєї душі".

Як повідомляв портал "Знай.ua", ми писали, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво зізнався, що його почали мучити кошмари.

Також "Знай.ua" писав, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав ту єдину, що полонила його серце.