Шанувальники вітають відомого артиста

Про подію стало відомо з Іnstagram-акаунту шанувальників.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

Відомий комік народився 18 червня 1976 року в московській області. Шанувальники засипали зірку поздоровленнями та зробили нарізку кадрів з попередніх святкувань пародиста. Публікацію вони підписали так:

"Максиму 46!♥️!

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Як відомо, актор зараз мешкає в Ізраїлі. Він змушений був з родиною переїхати через те, що не підтримує повномасштабне вторгнення в Україну. Він продовжує концертну діяльність та продовжує критикувати російську владу.

До поздоровлень приєдналися їх двійнята Ліза та Гаррі, на своєму акаунті в соцмережі вони зачитали для тата реп, який розчулив не лише Максима, а й шанувальників.

У коментарях підписники побажали зірці:

"Максим, з Днем народження. Кохайте і будьте коханим, ви цього варті. Вам з Аллою повтора нема. ❤️❤️💙💛"

"Щиро вітаємо Вас, Максиме з Днем Народження!!! Бажаємо міцного здоров'я, щастя, добра, радості, удачі та Божої благодаті!!! Миру нам всім!!!"

Нагадаємо, Максим Галкін примножує зусилля заради допомоги постраждалим від росії українцям: "Спеціально для вас".

До слова, "На стилі": діти Алли Пугачової та Максима Галкіна вразили незвичним образом.

Раніше ми писали, що Максим Галкін заговорив про нову і жорстоку росію, яку він не в змозі виносити.