Співачка за кордоном вдалині від коханого та свого гурту, Юлія виїхала з сином невдовзі після початку повномасштабного вторгнення і досі не може повернутися у рідний дім.
На своїй сторінці в Instagram Юлія з сумом повідомила, що концерт, який мав відбутися у цей день на стадіоні у столиці "Олімпійський" - не відбудеться, і переноситься на невизначений термін.

Юлія Саніна, фото: Instagram
Юлія Саніна, фото: Instagram

Саніна поскаржилася, що замість особливого дня, вона знаходиться сам-на-сам зі своїми емоціями, проте сподівається на якнайшвидшу перемогу ЗСУ.

Сьогодні мав бути особливий день. Сподіваюся, що зовсім скоро ми зможемо оголосити нову дату нашого концерту на Олімпійському. А я залишаюся в цей день сам на сам зі своїми емоціями та думками. Юлія Саніна

"Та ваше повідомлення, що переноситься, вселило ще більше віри в перемогу!", "Ми так чекали", "Дай Бог, аби концерт настав якнайшвидше", "Чекатимемо з нетерпінням Він обов'язково буде і ми чекаємо на нього з нетерпінням", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Ірина Федишин показала, як прокладає шлях до серця іншого красеня.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", перший "Холостяк" Макс Чмерковський розповів про другу вагітність Піти.

Також "Знай.ua" писав, що Маша Єфросініна затиснула в обіймах Олю Полякову та зробила несподіване зізнання.