Відомий український телеведучий і ресторатор Даніель Салем показав, як набирається сил перед бойовим завданням. Ролик він опублікував в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даніель Салем з перших днів повномасштабної війни захищає Україну в лавах ЗСУ, а також активно займається волонтерством. Незважаючи на завантажений графік він знаходить час для соцмереж, де показує шанувальникам кадри зі свого життя.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Так, цього разу телеведучий показав, як ласує стравою в одному із закладів Миколаєва, ймовірно підкріплюючись перед майбутнім бойовим завданням.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

"Біологічна зброя України виглядає саме так, а ввечері він перетворюється на халка", - говорить голос за кадром.

Варто нагадати, що нещодавно Даніель Салем показав кадри з боїв на передовій. Ймовірно, це також відбувалося на передових позиціях на Миколаївщині. Телеведучий показав, як кількох бійців легко поранила осколками від снарядів. Судячи з нового відео і енергійного вигляду, самого ведучого, не зачепило.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Дуже зворушливо": ведучий програми "Ранок з Україною" Анатолій Анатоліч показав як спілкується з маленьким сином під час війни.

Також наш портал інформував, Анна Трінчер розповіла про токсичні стосунки з чоловіком на 15 років старшим за неї: "На п'ятий день переїхала до нього, як у вирі".

Крім того, наш портал повідомляв, ведучий Олексій Суханов зізнався як ставиться до родичів в Росії: "Війна дійсно багато масок зірвала".