Актриса, телеведуча та режисерка Даша Трегубова показала неймовірно ніжний подарунок, який міг зробити лише закоханий чоловік - це букет півоній.

Дуже гарний букет, який їй подарували, знаменитість показала у невеличкому відео на своїй сторінці у Instagram.

Даша Трегубова
Даша Трегубова

У кадрі дівчина з'являється у білій футболці та чорних легінсах. У руках вона тримає ніжний букет білих та ледь рожевих квітів, пишних, ніби весільна сукня, і неймовірно духмяних. Вона підносить букет до камери, ніби даючи змогу шанувальникам теж відчути аромат та побачити красу квітів.

Mood of the day🌸 Даша Трегубова

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Даша Трегубова. Фото: скриншот Instagram
Даша Трегубова. Фото: скриншот Instagram

У шанувальниць бракувало слів, щоб описати захоплення - ніжність та краса квітів, взяли у полон чарами. Інколи здається, що квіти це абсолютно казкові персонажі у нашому житті, здатні вмить покращити настрій, підбадьорити, емоційно надихнути.

Даша Трегубова. Фото: скриншот Instagram
Даша Трегубова. Фото: скриншот Instagram

"Краса неймовірна", "Яка неймовірна ніжність", "Які ж все-таки прекрасні піони", "Обожнюю піони", "Гарні квіти, як і сама Даша!", "Прекрасна Даша з шикарними півоніями! Люблю запах цих квітів!","Точно маленька чарівна принцеса", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що діти на бандурах зворушливо виконали пісню Тіни Кароль.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порадила українкам приготувати чорну сукню.

Також "Знай.ua" писав, що Марія Бурмака підбадьорила тих, у кого війна висмоктала всі сили.