Українська актриса і гумористка "Дизель шоу" Вікторія Булітко нерідко ділиться агресивною і цілком зрозумілою позицією на адресу російських військових і їх вищого керівництва.

Зараз вона звернулася до жінок, щоб ті мали при собі чорну сукню на щасливий день кожного українця.

Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube
Вікторія Булітко. Фото: скрін youtube

"У кожної жінки має бути маленьке чорне плаття, в якому вона відсвяткує похорон путіна", - зазначила актриса.

Актриса продовжує закликати народ до волонтерства, допомоги коштами, справою для ЗСУ. Вікторія Булітко зараз знаходиться в Німеччині. Нещодавно після мітингу в Мюнхені, актриса емоційно висловилася про силу і незламність українців.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вікторія Булітко, скріншот: Instagram Stories
Вікторія Булітко, скріншот: Instagram Stories

"Зараз ясно, як ніколи, ми, українці, ми ті, хто прагнуть кращого своїй країні, своєму будуєм, миру, добра, миру, порядку, неймовірних можливостей нашій улюбленій мирній землі", - написала Булітко.

Потім красуня продемонструвала себе на обкладинці журналу "Телегід" - вона разом з Максом Чмерковський, Оленою-Крістіною Лебідь та іншими потрапила в новий номер.

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала безцінну працю українців для своїх захисників

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Дизель шоу" Яна Глущенко зробила те, чого любитель "русского міра" так довго чекав: "Вони не повинні..."

Знай.ua писав, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" розповіла, чому перемога обов'язково буде за Україною: "Нас не зламати ніколи"