Знаменитий український хореограф Влад Яма згадав юні роки і показав рідкісне архівне фото, яке опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Яма досить рідко радує шанувальників новими фото або відео на своїй сторінці в соцмережах. Однак іноді ділиться милими спогадами з минулого, а також повідомляє важливі новини.

Влад Яма. Фото: скрін youtube
Влад Яма. Фото: скрін youtube

Так, цього разу хореограф показав, як виглядав у свої юні роки. На архівному знімку маленький Влад Яма позує в шкільному костюмі з книгою в руках. На голові видніється густа шевелюра. На фото майбутньому танцюристу швидше за все близько 6-7 років, оскільки він зазначив, що його синові зараз приблизно стільки ж. За словами Влада Ями його син Леон цього року вже піде до школи.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Час летить. Ще недавно я був таким, А тепер уже синові в школу", - підписав фото Влад Яма.

Варто відзначити, що хореограф проводить багато часу з сином, зокрема грає з ним у футбол. Він рідко ділиться подібними кадрами, але цього разу вирішив показати, як розважається з Леоном.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Влад Яма поділився теплими спогадами про наставника і легендарного хореографа: "Не забуду ніколи".

Також наш портал інформував, "Дуже зворушливо": ведучий програми "Ранок з Україною" Анатолій Анатоліч показав як спілкується з маленьким сином під час війни.

Крім того, наш портал повідомляв, Анна Трінчер розповіла про токсичні стосунки з чоловіком на 15 років старшим за неї: "На п'ятий день переїхала до нього, як у вирі".