Відомий український виконавець Володимир Дантес показав, як розслабляється в суто чоловічій компанії. Ролик артист опублікував в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес приділяє чимало часу соцмережам і регулярно радує шанувальників новими фото і відео з особистого життя, а також ділиться корисною інформацією. Артист володіє хорошим почуттям гумору, тому нерідко піднімає фанатам настрій оптимістичними постами.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Володимир Дантес показав, як зібрався посидіти в суто чоловічій компанії. Він зібрав друзів за одним столом і приготував смакоту. На столі картопелька, овочі, м'ясо і не обійшлося без алкогольних напоїв.

"Уф, гаряче через цих хлопців", - сказав за кадром Дантес.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що після розлучення з Надею Дорофєєвої співак вже не вперше дозволяє собі подібні посиденьки з друзями і поїздки на дачу. До цього він більше часу намагався приділяти вже колишній дружині.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, ведуча "Все Буде добре" Надія Матвєєва вказала на ще одну корисну діяльність під час війни: "Це не заважає допомагати ЗСУ".