Українська актриса, зірка "Жіночого кварталу" і "Ліги Сміху" Катя Нікітіна занурилася в дитячі спогади, стоячи на касі в супермаркеті. Кумедним роликом вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна виділяє чимало часу на соцмережі, адже це її основний канал зв'язку з шанувальниками. Актриса періодично радує фото і відео з життя, ділиться корисними порадами, а також нерідко веселить кумедними кадрами.

Катя Нікітіна. Скрін, Instagram
Катя Нікітіна. Скрін, Instagram

Так, Цього разу Катя Нікітіна вирішила трохи згадати дитинство і зробила це прямо біля стрічки на касі в супермаркеті. Разом з подругами зірка стояла в черзі, але не втрималася і відкусила хліб, як робили часто це робили деякі люди в дитинстві. Приклад наслідували і інші супутниці актриси і почали смакувати хліб прямо в черзі.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Катя Нікітіна зізналася, що і сама в дитинстві так робила, тому часто хліб так і не доносила додому.

"Як в дитинстві! Пам'ятаєте? Хліб додому не доносили", - підписала відео Катя Нікітіна.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ведучий Олексій Суханов зізнався як ставиться до родичів в Росії: "Війна дійсно багато масок зірвала".

Також наш портал інформував, українці не можуть забути, як Світлана Лобода мовчала про війну, навіть благодійність не допомагає: "Безглузді спроби не виправдають".

Крім того, ми писали, ведуча "Все Буде добре" Надія Матвєєва вказала на ще одну корисну діяльність під час війни: "Це не заважає допомагати ЗСУ".