Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва блиснула ідеальними ніжками в коротенькій сукні, під яку не одягла ліф. Серію фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва регулярно підігріває інтерес шанувальників до своєї персони новими фото і відео, як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Надя Дорофєєва підкорила шанувальників красою в скромному і разом з тим пікантному образі. На фото зірка позує в коротенькій сукні, яка ідеально підкреслила її стрункі ніжки, а зверху накинула в'язану кофтинку. Примітно, що під сукню співачка не одягла ліфчик, додавши пікантності до образу.

"Передчуваю нову музику", - підписала фото співачка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Судячи з підпису до фото Надя Дорофєєва активно працює і незабаром порадує шанувальників новим музичним анонсом. До слова, зовсім недавно вона випустила нову пісню "Думи", яку виконала в дуеті з Артемом Пивоваровим. Не виключено, що нова пісня також буде українською.

Раніше наш портал інформував, "Під нашим Сонцем чітко видно ху з Ху": Оля Цибульська відреагувала на візит до Києва Олафа Шольца, Емануеля Макрона і Маріо Драгі.

Також наш портал інформував, ведуча "Все Буде добре" Надія Матвєєва вказала на ще одну корисну діяльність під час війни: "Це не заважає допомагати ЗСУ".

Крім того, наш портал інформував, "Дуже зворушливо": ведучий програми "Ранок з Україною" Анатолій Анатоліч показав як спілкується з маленьким сином під час війни.