Відома українська актриса Анна Саліванчук зізналася, що знаходиться в затяжній депресії і не може розслабитися з самого початку повномасштабної війни. Про це вона розповіла на своїй сторінці в instagram.

Анна Саліванчук зазначила, що перебуває в депресивному стані вже тривалий час. Через це вона не може відчувати звичайних радощів життя, які раніше приносили задоволення.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

"Вже не так дивишся і не так подобаються улюблені страви, фільми вже не відволікають від думок, і на відпочинок їхати навіть не хочеться!",- розповіла Саліванчук.

Актриса зізналася, що переживає за всіх, хто постраждав у цій несправедливій війні і відчуває сильний біль. За її словами їй вже складно тримати себе в руках і всі емоції просто блокуються.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Складно розслабитись, коли на фоні постійне відчуття тривоги за своє життя і життя близьких, коли кожна артерія просочена болем за несправедливість до звичайних мирних людей, до молодих матусь, до тих, хто тільки готується нею стати, навіть до котів, які застрягають у завалах – список неймовірно довгий. Мій резерв закінчується. Виснаження. Блокування емоцій", - поділилася актриса.

Раніше портал Знай повідомляв, несподіваний дует: ведучий "Світ навиворіт" Дмитро Комаров засвітився в компанії Святослава Вакарчука з "Океану Ельзи".

Також наш портал інформував, Анна Саліванчук в прозорому топі і вузьких лосинах розкрила секрет ідеальної фігури.

Крім того, наш портал повідомляв, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порадила українкам приготувати чорну сукню: "Відсвяткує похорон".