Відомий український співак Коля Сєрга і телеведучий Даніель Салем посміялися з Рамзана Кадирова і зробили це у віршованій формі. Ролик музикант опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Коля Сєрга і Даніель Салем з перших днів повномасштабної війни одягалися у військову форму і пішли захищати країну. Зірки встигають навіть займатися волонтерством, підтримуючи тих, хто постраждав від війни.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube
Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

Так, цього разу вони вирішили трохи підняти настрій українцям і зіпсувати його Рамзану Кадирову, який раз у раз записує загрозливі відео і відправляє своїх головорізів-тіктокерів в Україну.

Коля Сєрга зачитав перед шанувальниками свій вірш, а Даніель Салем в цей час стояв за спиною музиканта і не міг стримати істеричний сміх.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Я опасный, я серьезный
видишь как мой смотрит глаз.
В честь меня назвали Грозный
Саки названы в честь вас.
Я - великий, сексуальный
Знаменитый Донкадыр.
Умывальников начальник
И мочалок командир ", - зачитав строки з вірша Коля Сєрга.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ведучий Олексій Суханов зізнався як ставиться до родичів в Росії: "Війна дійсно багато масок зірвала".

Також наш портал інформував, українці не можуть забути, як Світлана Лобода мовчала про війну, навіть благодійність не допомагає: "Безглузді спроби не виправдають".

Крім того, ми писали, ведуча "Все Буде добре" Надія Матвєєва вказала на ще одну корисну діяльність під час війни: "Це не заважає допомагати ЗСУ".