Популярна українська блогерка, ведуча авторського проекту "Ходять Чутки" на YouTube, а також колишня наречена відомого виконавця Віталія Козловського Раміна Есхакзай завжди тримає зв'язок з шанувальниками і присвячує їх в найцікавіші подробиці свого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 350 тисяч чоловік.

Раміна Эсхакзай стала гостем програми "Слава+" у радіоведучого Дьоміна і дала відверте інтерв'ю, розповівши про перехід на українську мову, хейт, притулок в Австрії і кар'єру в росії. Не менш цікавою темою для обговорення стало її особисте життя. Журналістка розповіла, де зараз перебуває її наречений, юрист Євген Пронін.

Есхакзай і Дьомін, скріншот з відео
Есхакзай і Дьомін, скріншот з відео

Дівчина повідомила, що зараз її обранець служить у ЗСУ, в авіарозвідці. Вона знає мало, так як обговорювати військову тему по телефону небезпечно. Спілкуються вони рідко, коли Євген знайде зв'язок.

Раміна заявила, що дуже поважає рішення нареченого залишитися в Україні і пишається тим, що він пішов захищати Батьківщину. Більш того, дівчина зізналася, що за свою службу Пронін не отримує гроші, як інші бійці.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Євген Пронін і Раміна Есхакзай: Instagram
Євген Пронін і Раміна Есхакзай: Instagram

"Мені було б дуже дивно, якби Женя сидів десь зі мною в Європі або просто в Києві курив кальян. Женя це робить безкоштовно, йому не платять гроші. Він доброволець, ризикує своїм життям, хоча він дійсно дуже талановитий адвокат. А там за документами, щоб тобі платили гроші, треба відмовитися від своєї роботи, якось так, і він каже, що не хоче отримувати гроші, тому що так може попросити вихідний або сказати, що він не буде там щось робити. Якщо тобі платять, то кажуть "йди туди", - поділилася дівчина.

Раміна важко переживає розлуку з нареченим і дуже хвилюється за його життя.

Дуже психологічно важко, я дуже часто плачу, і коли була в Києві, і під час інтерв'ю, і коли думаю про дружину. Він об'єктивно може там померти. Від мене це не залежить. Також може залишитися інвалідом, його можуть забрати в полон", - сказала блогерка.

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна дізналася, чи є дуло автомата над полоненими рашистами в Україні: "Бруд, г*вно і смерть"

Раніше ми писали про те, що колишня Козловського Раміна принизила російського блогера за маячну пропаганду: "Бажаю, щоб..."

Як повідомляв Знай.uа, блогерка Раміна Есхакзай закликала українців не нав'язувати свої погляди іншим: "Я не хочу говорити українською"