Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін регулярно записує цікаві інтерв'ю з українськими знаменитостями на YouTube і частенько розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 150 тисяч осіб.

Слава Дьомін розмістив кілька зворушливих фотографій з сином Владом з нагоди Дня батька, який в Україні відзначають у третю неділю червня з 2019 року.

Радіоведучий зазначив, що він щасливий бути в такому статусі і від того, що дитина вважає його своїм кращим другом.

Скріншот з Instagram, Слава Дьомін
Скріншот з Instagram, Слава Дьомін

Дьомін зізнався, що ріс без батька, так як мати розлучилася з ним ще до його народження. Артиста не вчили елементарним речам, які властиві у відносинах дітей і батьків, і через це він відчував несправедливість.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Все змінилося, коли у нього самого з'явився син.

"Я знаю, що свого сина я ніколи не зраджу і буду для нього плечем і підтримкою. І нехай так буде у кожного. І нехай кожен батько повернеться до свого сина/доньки, обійматиме і буде найкращим другом", - зворушливо написав радіоведучий.

Раніше ми писали про те, що "Не нам їх судити": ведучий Слава Дьомін заступився за чоловіків, які під час війни виїхали за кордон

Як повідомляв Знай.uа, Слава Дьомін розповів, за що Ірина Білик затаїла на нього образу - причетний колишній: "Сильно зачепило"

Також портал Знай.uа писав, що Слава Дьомін успішно просунувся по кар'єрних сходах, приєднавшись до Ребрик і Анатоліча: "Тепер мене буде більше"